Lichter leven training

Met de Kernmodule van Live the Connection wordt jouw leven lichter

Wil jij graag verandering in jouw leven?

Herken jij je in één van onderstaande scenario’s (of meerdere :))

Je hebt weinig vertrouwen in jezelf. Je denkt dat jij het niet kunt. Je kunt bijna niet geloven dat het positieve ook voor jou is weggelegd. Je denkt negatief over jezelf of bent geregeld angstig. Je twijfelt aan jezelf en jouw gevoel van eigenwaarde kan wel een positieve boost gebruiken.

Je hebt geregeld last van hoofdpijn, verkrampte nek en schouders, buikpijn of andere (onverklaarbare) lichamelijke klachten? Vaak worden deze klachten veroorzaakt door stress en dit kun je voor een groot deel oplossen.

Slaap je slecht? En is dat inmiddels een patroon geworden? Tijd om het te doorbreken. Met een goede nachtrust herstel je sneller en heb je direct meer energie.

Ben je Hsp’er en snel overprikkeld?

Voel je alles van anderen aan? Heb je meer tijd dan anderen nodig om alles te verwerken? Grote kans dat je continu in de fight/ flight modus zit en dat kost bakken met energie.

Of is jouw gevoel juist helemaal verdoofd, voel je helemaal niets meer, terwijl dat vroeger anders was? Je kunt er als het ware niet meer bij. In feite is jouw brein in stress.

Heb je nog te maken met de gevolgen van je opvoeding? Had je bijvoorbeeld een dominante ouder, een overbezorgde ouder of waren je ouders afwezig of onveilig? Waren zij destructief? De kans is groot dat dit (overigens onbedoeld) jouw huidige relaties en gedrag flink beïnvloedt. Zou je het graag anders willen?

Ben je hulplverlener, coach, psycholoog of therapeut en wil je jouw klanten heel snel van trauma afhelpen en in de groeimodus krijgen? Lees dan zeker verder!

Wil jij echt graag ervaren dat het gemakkelijker kan?

Jij gaat voor persoonlijke groei en bent toe aan verandering!

Je bent op zoek naar meer geluk, gezondheid & balans in emoties en je relaties. Je weet dat het tijd is om je verleden los te laten. Deze training is echt wat voor jou. Ik gun iedereen deze training een keer in zijn of haar leven. Je leert zoveel over jezelf en het geeft echt een positieve boost aan je eigen leven. 

Jij leert hoe je een positieve mindset kunt programmeren in je brein. Hierdoor krijg je telkens een impuls om het van de positieve kant te bekijken en wordt relativeren een stuk eenvoudiger. Je gaat dus echt een stuk positiever naar huis.

Tijdens deze Lichter Leven training ga je flink aan de slag om jouw eigen stress te reduceren. Na de tweede dag ben je al een stuk opgeruimder en minder gestrest. Je zult diepe ontspanning voelen. Heerlijk is dat! 

Je zult versteld staan hoe stevig je in je schoenen komt te staan als je de belangrijkste relaties hebt opgeschoond. Je zult niet de eerste zijn waar relaties diepgaand veranderen na deze workshop. Op naar gemakkelijk en leuk contact met de mensen om je heen!

Je voelende en rationele brein komen meer in evenwicht. Je kunt hierdoor beter aanvoelen wat je nodig hebt en dit ook onder woorden brengen! 

De Lichter Leven training is geschikt voor mensen

 • Die overprikkeld zijn of snel overprikkeld raken (HSP)
 • Die voor persoonlijke ontwikkeling gaan
 • Die geschieden zijn of net gaan scheiden
 • Die slecht slapen
 • Met een burn-out die sneller willen herstellen
 • Met angsten die graag vertrouwen willen ontwikkelen
 • Met onverwerkt verdriet, die dit snel en met weinig pijn willen loslaten
 • Die een doorbraak willen in hun eigen houding en gedrag
 • Die weten dat hun verleden negatieve impact heeft op hun huidige functioneren en dit willen doorbreken
 • Die echt verandering willen in hun leven op het gebied van een specifiek thema (gezondheid, flow, zelfbeeld, overvloed …)
 • Met een laag zelfbeeld om vertrouwen op te bouwen
 • Met onverklaarbare lichamelijke klachten
 • Die trainer, coach of psycholoog zijn.
 • Deze training is een must have!

Live the Connection is een methode die gebaseerd is op hedendaags hersenonderzoek, neurobiologie en psychologie.

Het werkt razendsnel doordat je voornamelijk werkt op je onderbewuste. Het onderbewuste stuurt voor 95% jouw gedrag. Dit is ook de plek waar alle triggers voor angst en stress opgeslagen liggen. Dus aanpassingen in het onderbewuste zorgt ervoor dat de dingen meer vanzelf gaan, zoals jij het wil. Hierdoor hou je meer tijd en energie over voor de leuke dingen.

Je voelt je zoveel lichter

Je herkent je eigen stress en lost deze direct op

Ik heb weer energie & geen hoofdpijn meer

Ik ben nog nauwelijks overprikkeld

Ik heb meer vertrouwen in mezelf

Ik creëer razendsnel rust in je hoofd

Ik kan mijn eigen overtuigingen resetten

Een positieve wending voor de rest van mijn leven

Je laat je verleden veel gemakkelijker rusten

Ik slaap weer lekker acht uur per nacht. Doornroosje is back! Suzanne

Ik heb inzicht gekregen in de processen die mijn leven sturen en begrijp nu dat ik deze zelf kan beïnvloeden en hoe ik dat moet doen. Een mooie tool om je onderbewuste gedrag te zien, begrijpen en ook daadwerkelijk om te buigen naar een gewenst resultaat. Michael

Ik kan mijn onderbewuste gedragingen die ik niet leuk vind, ombuigen naar dingen die ik wel wil doen en denken. Ik zie veel potentieel om het voor mezelf en mijn omgeving aangenamer en leefbaarder te maken. Koen

Door een opheldering van relatie voel ik zoveel meer verbondenheid en verruiming. Een prachtige tool om belemmeringen in relaties weg te werken en ruimte te creëren. Ann 

Kracht, hoop en helderheid! De relatieve simpelheid van het ABC en het omdenken gaat nu gemakkelijker. Ik kan mijn gedachten ombuigen van negatief naar positief en van destructief naar constructief. Gerben

Ik heb bij Marije de training Kernmodule gevolgd van Live the Connection en zij doet dit met zoveel enthousiasme en verbinding. Ze stelt zich ook erg kwetsbaar op door voorbeelden te gebruiken uit haar leven en ze is heel scherp in haar analyses waardoor ik ontzettend veel heb geleerd in deze vier dagen! Dank Marije!! Judith

Een zeer waardevolle training, het heeft mij zelfliefde, rust en inzicht gegeven. Een heel vernieuwende manier om naar mezelf en andere te kijken. Ik ging er blanco in en om de innerlijke rust op het einde van de dag te voelen, was zo waardevol. Rust is een must! Emily

Je bent wie je denkt te zijn. Het heeft me zoveel inzichten gegeven, het is voor mij belangrijk om positieve gedachten verder te ontwikkelen en te installeren in mijn onderbewuste en de negatieve gedachtes op te merken en de deinstalleren. Heidi

Ik had niet verwacht dat het zo intens ging zijn. Het raakte mij helemaal daar waar nodig. Ik heb heel veel inzichten gekregen en zin om aan de slag te gaan. Ik heb duidelijkheid in diepliggende patronen en de geruststelling dat ik er iets aan kan doen. Sofie

Het programma is als volgt

Dag 1 Een positieve mindset ontwikkelen

Je leert om de stress van situaties af te halen die je al heel lang met je mee draagt en waarvan je weet dat ze jouw gedrag en mindset nu nog negatief beïnvloeden. De emotionele lading gaat eraf. Dat geeft veel ruimte en de mogelijkheid om anders te denken. Je leert je eigen overtuigingen te resetten en te her programmeren.

Dag 2 Grote schoonmaak: Weg met die oude gedrag- en denkpatronen

Je leert nieuwe, helpende patronen te installeren in jouw onderbewuste. Deze komen in de plaats van jouw negatieve patronen. Hierdoor krijg je telkens hulp van het onderbewuste om automatisch nieuw gedrag te laten zien. Je voelt je zoveel relaxter als je naar huis gaat.

Dag 3 Relaties vrij maken van stress

Een prachtige dag waarin jouw relaties en alles wat daarbij hoort centraal staan. Je krijgt een theoretisch kader mee om daarna de belangrijkste relaties in jouw leven direct op te schonen. Een fantastische dag waarop de meeste mensen ‘kilo’s lichter’ naar huis gaan. Zoveel mensen ontvangen na deze dag hele leuke reacties van hun omgeving.

Dag 4 Ons fundament op liefde

Je werkt aan je eigen basis en leert hoe je eenvoudig een heel thema kunt aanpakken bij jezelf. De liefde stroomt in jezelf en in al jouw relaties. Daarnaast krijg je toegang tot de rechterhersenhelft via een creatief proces.

Data

 • 19 – 20 augustus en 16 – 17 september
 • 7 – 8 oktober en 4 – 5 november
 • 15 – 16 december en 19 – 20 januari 2023
 • 9 – 10 maart en 6 – 7 april 2023
 • 25 – 26 mei en 29 – 30 juni 2023

Data België

Volgt

Overige informatie

 • Parkeren is gratis
 • Je neemt je eigen lunch mee
 • Er is de hele dag koffie, thee en vers fruit aanwezig.
 • Bij mooi weer kunnen we buiten oefenen
 • Soms kun je overnachten op de locatie, neem contact op voor de mogelijkheden
 • Er zijn altijd deelnemers met wie je kunt meerijden van en naar een station
 • Het is geen probleem om één of twee dagen in te halen bij een andere groep (neem hiervoor wel even contact met mij op).

Vrolijker, positiever, een stuk lichter en vol vertrouwen

Dat ben je na de lichter leven training. Je leert om blokkades en stress die jij nu ervaart in jouw leven blijvend en snel op te lossen. In deze workshop gaat het om jou! Ik ontmoet je graag in Zwolle om jou alles te leren wat je nodig hebt om de stress/blokkades uit je leven te halen op welk niveau dan ook. Eén ding is zeker, als je dit gedaan hebt, wil je niet meer terug. Ik kijk er naar uit om dit avontuur met jou samen te beleven en je enthousiast te maken voor deze fantastische methode.

Deze training is ook uitermate geschikt voor hulpverleners, coaches en gedragswetenschappers. Het biedt nieuwe inzichten en uitstekende tools om het vaak destructieve gedrag van klanten snel en blijvend positief te beïnvloeden.

Voor jou
.

€880,-

Voor jou & je partner

€1395,-

Voor jongeren t/m 25 jaar

€515,-

Voor de tweede keer

€365,-