Traject Stralend gelukkig

Op deze pagina vind je extra informatie over Stralend Gelukkig

In het traject Stralend Gelukkig ga jij voor je weer vrouwelijk en stralend voelen.

Je gaat keuzes maken die bij jou passen en krijgt overzicht in de chaos. Je kunt je verhaal kwijt, gaat de stress zelf leren oplossen, waardoor er weer ruimte komt om jezelf te voelen. In jou zijn alle antwoorden aanwezig en je leert om hier weer toegang toe te krijgen. Samen met andere vrouwen stimuleren we elkaar om je eigen aandeel te zien. Dat kan best pittig zijn én tegelijkertijd is het heel leerzaam. Zonder wrijving geen glans zeggen ze wel eens. We doen het samen, samen zijn we sterker en met elkaar transformeren we. Jij gaat weer stralen. 

In het traject is aandacht voor grenzen, jouw plek in het systeem en het loslaten van oude ballast. Het is mijn doel om moeders volledig klaar te stomen om de beste versie van zichzelf te zijn. Straal jij, dan stralen je kinderen! Dus, er is veel ruimte voor jou om weer gelukkig en stralend te worden. Alles wat je leert, kan je thuis ook doen.    

Mooie vrouw

Tijdens het hele traject put je uit de kracht van deze groep mooie vrouwen en ben ik jouw onafhankelijke sparring-partner. Dat houdt in dat ik gedurende het hele traject voor je klaar sta en je zal voorzien van raad en daad. Met mij kun je alles bespreken, zelfs de meer precaire zaken die je liever met niemand deelt. Het is zo bevrijdend om niets meer binnen te hoeven houden en jezelf te verlichten.

Tijdens en na een (eerste)scheiding kan je te maken hebben met veel verdriet en frustraties; het is je niet gelukt, het is niet gegaan zoals je wilde, je voelt je bedonderd, je maakt je zorgen over de toekomst, je kinderen … Je leven staat op z’n kop. Of je nu al een nieuwe relatie hebt of niet. Je relaties en verhoudingen zijn niet meer vanzelfsprekend en dat valt je zwaar.

In dit traject ga je groeien, je gaat jezelf de aandacht geven die je verdient. Met behulp van concrete acties, meditatie, lichaamswerk en de nodige inspiratie ga je vanzelf veranderen. Stap voor stap zorg je beter voor jezelf. De hele scheiding en hoe jij je erbij voelde, komt in een ander perspectief te staan. Er is weer volop hoop.

Met jou vernieuwde versie van jezelf ga je stralend en vol vertrouwen helemaal voor jezelf staan in iedere relatie. Want jij weet inmiddels hoe je jezelf gelukkig kunt maken.

Programma

Dag 1 Kennismaking en de eerste stress oplossen

De eerste dag is gericht op kennismaking met de groep en je leert zelf diepgaand jouw stress oplossen en wegnemen. We creëren met elkaar een veilige sfeer die uitnodigt om de eerste stappen te zetten op weg naar jezelf.

Dag 2 Intenties zetten en een positief zelfbeeld creëren

Op deze dag zetten we de intenties voor het traject. Waar wil jij staan? Hoe zie jij eruit als je weer gelukkig bent? Hoe denk jij dan over jezelf? De kracht van onze gedachten is zo sterk. Je leert de blokkades oplossen om volop ruimte te maken voor geluk. Misschien voel jij na deze dag al een eerste sprankeltje.

Dag 3 Gevoelens toelaten en negatieve patronen doorbreken

Wil jij jouw eigen negatieve patronen doorbreken, dat kan! Vandaag leer je hoe je dat doet. Het is tijd om dieper stil te staan bij jouw gevoelens en onderliggende patronen. In de afgelopen jaren ben je wat afgedwaald van wie je werkelijk bent en vandaag gaan we een prachtig proces doen waarin jij thuiskomt bij jezelf. Je zult je herinneren hoe het is om ‘gelukkig’ en ‘veilig’ te zijn.

Je leert hoe je emoties kunt toelaten en stabiliseren. Een hele fijne en leerzame dag waar je thuis vast en zeker mee door zult gaan.  

Dag 4 Opnieuw vertrouwen krijgen in relaties

Op deze mooie en intensieve dag leer je een stuk context over gedrag in relaties. Je gaat beter begrijpen wat er is gebeurd en je krijgt de kans om een aantal belangrijke relaties op te schonen. Hierdoor krijg jij weer vertrouwen in relaties. Het voelt zoveel lichter na deze dag. Jij staat op je eigen plek en dat voelt goed! De liefde kan weer volop stromen. 

Dag 5 Communicatie met je ex-partner vereenvoudigen

Na een scheiding verandert er veel in de relatie met je ex-partner, je hebt allebei te maken met je eigen emoties en vaak is het zoeken naar een nieuwe manier van communiceren. Veel miscommunicatie heeft te maken met verwachtingen die niet uitkomen. Vandaag leer je het verschil tussen ouderschap en partnerschap en hoe jij constructief kunt communiceren met je ex-partner en kinderen.  

Je gaat met een positieve mindset naar huis en hebt heel wat negatieve overtuigingen over je ex-partner losgelaten.

Dag 6 Jij en je kind(eren)

Vandaag ga je aan de slag om jouw plek als moeder helemaal in te nemen. Hiermee doe jij je kind(eren) het grootste cadeau. Een moeder die op haar plek staat is de grootste bron van veiligheid die je maar kunt wensen. Voor jou is het heerlijk als het duidelijk wordt waar je nog stappen te zetten hebt. Jij hebt al zoveel tools geleerd dat je eenvoudig kunt bijsturen. 

Dag 7 Grenzen aangeven en je eigen plek innemen

Deze dag is zo waardevol. Het is inspirerend om kennis te maken met jouw eigen grenzen, ze eens echt aandacht te geven en te voelen wat en wie hier overheen gaan. Na vandaag weet jij wat jouw grens is en hoe jij er veel meer voor kunt staan. Je gaat opgeruimd naar huis en vanaf vandaag doe jij het anders. Jij neemt jouw eigen ruimte in en laat mensen liefdevol weten wanneer de grens is bereikt. 

Dag 8 Zelfzorg en keuzes maken

Vandaag staat in het teken van zelfzorg en keuzes maken. Je bent al zoveel sterker en bewuster geworden. Nu is het tijd geworden om de laatste stap te zetten. Kiezen, echt kiezen voor jezelf. Jij komt op nummer 1 vanaf vandaag en dat wordt genieten.

Dag 9 Vieren en de sleutel tot stralen

Doe je mooiste kleren aan, tijd voor een feestje! Vandaag gaan we vieren dat jij weer stralend gelukkig bent. Je hebt diepgaand gewerkt aan jezelf en je mag trots zijn op wie je bent en waar je nu staat. 

Gun jij jezelf het geluk? Wil je weer stralen?

Je bent van harte welkom om met andere mooie en lieve vrouwen weer thuis te komen bij jezelf.

Ik ontmoet je graag aan onze eetkamertafel in huiskamer Dahlia voor dit fantastische traject, samen met andere mooie vrouwen word jij weer Stralend Gelukkig.

 • Maximaal 10 vrouwen per groep
 • 9 prachtige dagen met andere fantastische vrouwen
 • 3 keer een 1 op 1 met mij
 • Facultatief online terugkom momenten
 • Cursusmateriaal en alle tools om jezelf gelukkig te maken
 • Lokatie Zorgpand Rijnlaan, Rijnlaan 37 in Zwolle
 • Tijd van 9:30 tot 17.30 uur
 • Met Koffie & Thee met iets lekkers erbij
 • Prijs €2450,-

Data

 • Start 2022: 29 oktober (uiterlijk 26 november)
  • Data 29 okt, 26 nov, 10 dec, 7 jan, 4 feb, 4 mrt, 1 apr, 13 mei, 10 jun
 • Start 2023: 28 januari (uiterlijk 25 februari)
  • Data 28 jan, 25 feb, 25 mrt, 22 apr, 20 mei, 17 jun, 15 jul, 9 sept, 7 okt

Na betaling kun je aangeven welke datum je wilt starten.

Stralend Gelukkig Programma