Voor zorgorganisaties

Lichter leven training in zorgorganisaties

In veel zorgorganisaties is het ziekteverzuim hoog.

De werkdruk ligt hoog, de caseload per medewerker groeit. Het personeel is betrokken en zorgt goed voor klanten en cliënten. Helaas verliezen ze zichzelf daarmee uit het oog. 

Mijn aanpak is gericht op eigenaarschap en zelfstandig bijsturen om de balans te herstellen. Of dit nu gaat om meer energie, minder stress of een ander dieperliggend patroon. Je krijgt in deze training inzicht in je eigen handelen én de tools om het direct aan te pakken.

Ik breng mijn kennis en expertise graag met de nodige humor in. Ik stel me kwetsbaar op, doorzie overlevingsmechanismen en kom graag in gesprek om deze training in jouw organisatie uit te rollen.

Ik heb mijn positieve levensflow weer te pakken heb. Een gedegen onderbouwing van het materiaal en het werkt echt.

– Marieke, zelfstandig psycholoog –

Handvatten om zelf aan de slag te gaan. Stress opruimen zonder alles te hoeven benoemen of op te rakelen. Je onderbewuste weet het al. Zo fijn!

– Marion, verpleegkundige LUMC –

Doeltreffende en diepgaande methode die de oorzaak van veel dingen oplost zodat je echt geholpen bent en geen pleisters plakt.

– Suzanne, in between jobs –

Ik luister steeds meer naar wat ik nodig heb. Het resultaat is dat ik dus beter grenzen stel, naar mijzelf en dus ook naar de ander.

– Pasja, HR medewerker Entrea Lindenhout –

Ik heb in mijn opleiding al zoveel theorieën gekregen over stress. Maar alles focust zich op cognitie. Deze training is de enige die gaat over het onderbewuste en ik heb er zoveel inzicht door gekregen.

– Esther, orthopedagoog bij YELL –

Aanbevolen door

Voor nieuwsgierige professionals

Een uitermate geschikte training voor nieuwsgierige professionals die zoeken naar innovatie en non-verbale methodes om stress te reduceren bij zichzelf en hun klanten.

De training wordt op maat uitgewerkt en bestaat meestal uit vijf dagen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vier keer per jaar intervisie te doen onder mijn leiding.